Karvanpoisto laserilla

Haluatko päästä ärsyttävistä karvoista eroon? Jos vastasit kyllä, niin jatka lukemista.

 

Me, Femina Beautyn kauneudenhoitoalan ammattilaiset, olemme testaneet nyt kohta kaksi vuotta erilaisia menetelmiä, joilla pääsisimme karvoista eroon. Vain yksi menetelmä näistä kaikista on tuottanut pysyviä tuloksia ilman kipua!

Kokeiltuamme erilaisia vaihtoehtoja pysyvään karvanpoistoon, päädyimme diodilaseriin. Diodilaser on yksi markkinoiden parhaimpia ja turvallisimpia laitteita. Karvojen poisto laserilla on turvallista ja tehokasta, eikä karvanpoisto vaurioita ihoa. Laserin avulla voidaan poistaa tummia ihokarvoja.

Laserhoidon toiminta perustuu ihokarvojen pigmenttiin. Laser käyttää aallonpituutta 1064nm sekä pitkiä pulssinpituuksia, jotka hakeutuvat karvan tummaan juurituppeen kuumentaen sitä ja tuhoten sen tuppeen kohdistuvan lämmön avulla. Iho ei pääse kuumenemaan, sillä laserpään hoitokärjessä on tehokas jäähdytys jopa nollaan asteeseen, mikä parantaa hoidon mukavuutta. Skannaava lasersäde mahdollistaa kliinisesti tutkitusti nopean ja tehokkaan karvanpoiston.

Pysyviä tuloksia useamman hoitokerran jälkeen

Karvattomuus vaatii tilanteesta riippuen yleensä noin 5-8 hoitokertaa, jotka suoritetaan 4-5 viikon välein. Varsinaisen hoitosarjan jälkeen voidaan tarvittaessa tehdä ylläpitohoitoja. Diodilaserilla on kuitenkin mahdollista saada lähes pysyviä tuloksia, mutta täydellistä karvattomuutta loppuelämäksi ei ole mahdollista saada. 

Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään henkilökohtainen hoitosuunnitelma. Tarjoamme myös ilmaisen konsultaation ja kerromme toimenpiteestä tarkemmin. Jokainen asiakas on yksilöllinen, siksi myös hoitosuunnitelmamme on räätälöity jokaiselle asiakkaalle sopivaksi.  

  • Femina Beauty
  • Femina Beauty