top of page
French Manicure

Kynnet

Femina-logo-new.png

Palveluihimme kuuluu: 

Polygel-rakennekynnet (uudet) – 75 €

Polygel-rakennekynsien huolto – 69 €

Geeli-rakennekynnet (uudet) – 75 €

Geeli-rakennekynsien (huolto) – 69 €

Manikyyri + geelilakkaus (uudet) – 59 €

Manikyyri+ geelilakkaus (huolto) – 55 €

Rakennekynsien -/

geelilakkauksien poisto – 30 €

Kaikki kynsipalvelumme sisältävät perusteellisen kynsien siistimisen.

Näyttävät kynnet turvallisesti

Luonnollista vahvuutta vai sähäkkää koristeellisuutta? Teemme kynsistäsi kauniin luonnolliset, erittäin näyttävät tai mitä tahansa siltä väliltä, juuri toiveesi mukaan. Me Femina Beautyssa haluamme suojella omaa kynttäsi, emme vaurioittaa sitä! Näin me takaamme sinulle kauniit ja turvalliset kynnet:

 

Materiaali

Käytämme vain kynsille ystävällisiä aineita ja materiaaleja.

 

POLYGEL (acrygel)

Hoitolassamme teemme rakennekynnet Polygel-merkkisellä acrycel-massalla. Polygel on kynsitaiteen tulevaisuutta, akryylin ja geelin hybridi, jossa yhdistyvät molempien materiaalien parhaat ominaisuudet. Polygel-tekniikalla tehdyt kynnet ovat akryyliä ja kovaa geeliä kevyemmät, ohuet ja pitkinäkin luonnollisen näköiset. Ja mikä tärkeintä, Polygel on kynsille huomattavasti akryylia turvallisempi vaihtoehto. Massa on lähes hajutonta, joten kärystä ei tarvitse hoitolassamme kärsiä. Lisäksi Polygel mahdollistaa pitkät huoltovälit, sillä ohut massa ei jätä yhtä selvää rajaa rakennekynnen ja luonnollisen kynnen välille.

 

GEELI

Geeli on nimensä mukaisesti geelimäistä, joustavaa ja täysin hajutonta kynsimateriaalia. Ammattilaisemme suosittelee geeliä erittäin hauraille ja liuskoittuville kynsille, mutta paras materiaali arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

 

Muotti

Käytämme rakennekynsien jatkeena useimmiten muottia, jolloin koko kynsi on rakennettu valitulla materiaalilla. Toisinaan asiakkaan kynnet eivät kuitenkaan sovellu muottiin, jolloin käytämme apuna liimaa ja tippejä.

 

Huolto

Säännöllinen huolto takaa, että kyntesi ovat aina kauniit. Huollossa lisätään uutta massaa kasvaneeseen tyveen, korjataan vanhaa massaa ja asiakkaan halutessa vaihdetaan kynsien tyyliä, muotoa ja koristeita.

 

Huoltoväli on käytetystä materiaalista ja luonnollisen kyntesi kasvunopeudesta riippuen noin 3–5 viikkoa.

 

Ammattimaisuus

Femina Beautyssa sinua palvelee ammattimainen, koulutettu kynsiteknikko. On tärkeää, että ammattilainen valitsee juuri sinun kynsiesi ominaisuuksille sopivimman materiaalin. Ammattitaidolla tehdyt kynnet eivät vaurioita omaa kynttäsi.

 

Emme jätä sinua yksin pähkäilemään kynsien ulkonäön, tekniikan ja materiaalin valinnan kanssa. Tule siis kertomaan toiveistasi ja suunnittelemme yhdessä kanssasi parhaan lopputuloksen!

Kestävät kynnet ilman lisäpituutta
Manikyyri&geelilakkaus

Naps ­­– taas katkesi! Haaveiletko kauniista ja luonnollisen pitkistä kynsistä, mutta kynnet tuntuvat arjen askareissa napsahtavan yksi kerrallaan poikki? Tai onko omissa kynsissäsi vaurioita tai muita ongelmia, jotka haluaisit peittää?

Tähän tarpeeseen tarjoamme palveluamme Manikyyri + geelilakkaus. Kyseessä ei ole perinteinen rakennekynsi, vaan omaa kynttä vahvistetaan kirkkaalla geelillä (base gel). Base gel on hyvin ohutta ja luonnollisen näköistä, ja sitä käytetään vain omien kynsiesi päälle. Kynsiisi ei siis rakenneta keinotekoista lisäpituutta, vaan suojataan omaa kynttä haurastumiselta ja katkeamiselta. Näin kynsi saa kasvaa luonnollista pituutta, ja lopputuloksena omat kyntesi ovat pitkät ja hyvinvoivat.

 

Manikyyri + geelilakkaus -palvelun sisältö

Palvelun alkuun tehdään manikyyri, joka sekä siistii kynnen aluetta että luo puhtaan pohjan geeliä varten. Seuraavaksi kynnelle levitetään vahvistava base gel. Lopuksi kynnet viimeistellään haluamasi värisellä geelilakalla.

 

Huoltoväli on noin 3–4 viikkoa riippuen oman kyntesi kasvusta.

  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page