top of page
Eyebrow Treatment

Microblading

Femina-logo-BLACK.png

Palveluihimme kuuluu: 

3D-karvatekniikka  x €

3D-karvatekniikka, huolto x €

3D-karvatekniikka + shading  x € 

3D-karvatekniikka + shading, huolto x €

Mikä on microblading?

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle symmetriset, kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Microblading-toimenpiteessä pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen, eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Käyttämämme pigmentit ovat luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle. Itse toimenpide vastaa hieman tatuoimista, mutta pigmentti ei ole pysyvä.

Microblading-tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin 1–2 vuodessa. Kauniiden kulmien ylläpito vaatii siis vahvistamishoidon noin 1,5 vuoden jälkeen ensimmäisestä hoidosta.

Mikä on microblading + shading?

Microblading + shading on kulmamuotoilua, jossa yhdistyy perinteinen microblading-tekniikka ja nykyaikainen konetekniikka. Kulmiin tehdään microblading, jonka jälkeen laitteella pehmennetään kulmien yleisilmettä, jolloin lopputuloksesta saadaan siistimpi ja huolitellumpi. Väritys tehdään häivyttämällä käyttäen shading-tekniikkaa, jolloin kulmissa säilyy luonnollinen ilme.

Miten microblading tehdään?

Microblading-toimenpide sisältää seuraavat kohdat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito.

​Muotoilu

Kulmien muotoilemiseksi käytämme erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset kulmat kasvojesi muodon huomioiden. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat. Varmistamme alusta saakka, että tulevat kulmasi on juuri sinun toiveesi mukaiset, ja tekijä muokkaa ääriviivoja, kunnes olet tyytyväinen muotoon. Ääriviivoja ei siis tehdä pigmentillä ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

 

Kun olet nähnyt ja hyväksynyt piirtämämme muodon, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihosi ja hiustesi väriin parhaiten.

​Toimenpide

Microladingin tekemiseen käytämme erikoisteriä, jotka koostuvat 11–18 pienestä terästä. Aluksi pintapuudutamme ihoalueen, jotta toimenpide on mahdollisimman kivuton. Terät viiltävät ihon pintakerroksen ja työntävät pigmentin ihoon. Linjat ovat todella ohuita muistuttaen luonnollista karvaa ja niillä pyritään mukailemaan karvan luonnollista kasvusuuntaa. Koko toimenpide kestää noin 2 tuntia.

​Jälkihoito

Iho saattaa punoittaa joillakin hetken, toisilla taas ei lainkaan. Asiakkaat hämmästelevät jatkuvasti, miten luonnolliselta kulmat näyttävät jo heti toimenpiteen jälkeen. Voit siis huoletta mennä töihin ja ihmisten ilmoille.

Iho on tärkeää pitää puhtaana eikä kulmien aluetta saa kosketella. Saat hoitolasta jälkihoito-ohjeet, joiden mukaisesti kulmia hoidetaan noin 7 päivää. Näin varmistetaan parantuminen ja ehkäistään tulehdusta. Huomaat helposti itse, kun iho on parantunut. Kulmien pigmenttiväri tummenee heti toimenpiteen jälkeen, mutta vaalenee haluttuun sävyyn noin viikon sisällä.

Saat hoitolasta mukaasi jälkihoitolapun, mutta alla on hoito-ohje lyhyesti:

  • Kulmia ei saa kastella 24 tuntiin.

  • Vältä aurinkoa, saunomista, uimista ja alueen meikkaamista viikko.

  • Vältä hikijumppaa 5 päivää.

  • Älä revi kulmiin muodostuvaa rupea ja hilseilyä. Varo myös rasvatessa, ettet hiero rupea irti. Rupi suojaa arpea.

  • Voit pestä hiuksiasi normaalisti, eikä haittaa, jos kulmille menee vettä.

  • Kun meikkaat, puhdista meikit esim. puhdistusliinalla kulmat kiertäen. Kun kulmat ovat parantuneet, sinun ei tarvitse meikata tai värjätä kulmia.

 

Ensimmäisen toimenpiteen jälkeen kulmat vahvistetaan noin kahden kuukauden sisällä, jolla parannetaan kulmien kestävyyttä.

Kärsivätkö omat kulmakarvat?

Microblading ei vaikuta luonnollisten kulmakarvojesi väriin tai kasvuun, mutta sen avulla kulmakarvasi saavat kasvaa paremmin, kun kulmien nyppiminen ja muotoilu vähenee.

Miten hyvin pigmentti pysyy?

Microblading-pigmentit haalistuvat iholta pikkuhiljaa, mutta eivät välttämättä täysin häviä. Pigmentin kestävyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi ja jälkihoidosta. Rasvoittuvalla iholla pigmentti voi pysyä huonommin ja linjat pehmentyä, joten kulmat pysy yhtä skarppeina.

Microblading-ammattilainen osaa tehdä kulmat oikeaan syvyyteen ihossasi aiheuttamatta arpia, värin muuttumista tai leviämistä. 

  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page