top of page
carbon-peel-mask-professional-side-view-

Carbon Laser Peel

Femina-logo-new.png

Palveluihimme kuuluu: 

Carbon Laser Peel 149 €

Carbon Laser Peel, sarjahoito 120 €/kerta

Mikä on Carbon Laser Peel -kasvohoito?

Ihonhoidossa hiili tunnetaan epäpuhtauksia imevästä ja tulehduksia rauhoittavasta vaikutuksestaan. Carbon Laser Peel on todella tehokas ja turvallinen kasvohoito kaikille ihotyypeille ja monenlaisiin haasteisiin: se hoitaa tehokkaasti aknea, couperosa-ihoa ja ihon pinnalla näkyviä verisuonia. Hoito tasoittaa ihoarpia ja kiinteyttää ihoa, mikä nuorentaa kasvojen ilmettä huomattavasti. Hoidolla saat heti näkyviä tuloksia ihoa vahingoittamatta. Hoito suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.

 

Ennen toimenpidettä kasvot puhdistetaan perusteellisesti. Tämän jälkeen iholle levitetään aktiivihiiligeeliä. Aktiivihiili aktivoidaan matalataajuisella laservalolla, jolloin hiili puhdistaa ihoa adsorboimalla ympäristömyrkyt ja epäpuhtaudet sekä imee itseensä rasvaa syvältä ihohuokosista. Tämän seurauksena iho puhdistuu hyvin tehokkaasti, ihohuokoset pienenevät sekä ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Lopuksi levitetään ihovoiteet ja vähintään SPF30 aurinkosuojavoidetta.

 

Jo yhden hoitokerran jälkeen voi nähdä välittömiä tuloksia, sillä Carbon Laser Peelissä ei ole palautumisaikaa. Suosittelemme kuitenkin sarjahoitoa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi. 

Kenelle Carbon Laser Peel -kasvohoito sopii?

Carbon Laser Peel -kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja lääkkeitä, niin hoitoa ei voi tehdä. Jokaisen asiakkaan kanssa täytetään esitietolomake, jolla varmistetaan hoidon sopivuus yhdessä ammattilaisen kanssa. 

Kuinka usein Carbon Laser Peel -kasvohoito pitäisi tehdä?

Huomaat eron jokaisen Carbon Laser Peel -kasvohoidon jälkeen, mutta suosittelemme yleensä sarjahoitoa. Carbon Laser Peel -kasvohoidon voi toistaa 2–4 viikon välein, ja yleensä 3 kertaa riittää. Tulosten ylläpitoon riittää hoidon toistaminen noin kerran vuodessa, ihostasi riippuen.

  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page