top of page
Injection cosmetology

Pistoshoitopalvelut

Femina-logo-new.png

Pistoshoitopalveluista vastaa sairaanhoitaja/terveydenhoitaja Anna Savela. Annalla on yli 10 vuoden kokemus potilastyöskentelystä.

Täyteainehoitopalvelut

Haluatko korostaa huultesi muotoa, kostuttaa kuivia huulia, korjata epäsymmetriaa tai vaikka häivyttää ikääntymisen merkkejä? Huulten muotoilu ja täyttö on nykypäivänä erittäin suosittu toimenpide, sillä sen avulla saadaan tuloksia nopeasti, vaivattomasti ja toipumisaika on lyhyt. Huulista voidaan tehdä täyteläisemmät, lisätä niiden tilavuutta, huulirajaa voidaan korostaa tai tehdä amorinkaaresta selkeämmin erottuva. Nämä kaikki pystytään tekemään myös luonnollisuutta kunnioittaen. Täyteaineilla voidaan korjata epäsymmetrisyyttä, vähentää suun ympärysalueen ryppyjä sekä kohottaa ja tuoda tukea suupieliin. On myös myös mahdollista pehmentää ja palauttaa huulien luonnollisen kosteustasapaino, jolloin huulet näyttävät ja tuntuvat sileämmiltä. Meillä Femina Beauty & Laserissa täyteainehoidot suorittaa aina täyteainehoitoihin kouluttautunut sairaanhoitaja. Meidän kantavat arvot ovat turvallisuus ja esteettisyys.

ALIAXIN

Sveitsiläisten biologien ryhmä perusti vuonna 1945 yrityksen, jonka nimeksi tuli IBSA – Institute Biochemical SA. Yritys on siitä lähtien kartuttanut ainutlaatuista osaamistaan farmaseuttisen tutkimuksen ja teknologian alalla. IBSA on hyödyntänyt farmaseuttista kokemustaan ja asiantuntemustaan toimintansa laajentamiseen ja hyaluronihappoon perustuvien dermatologisten lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen – näin on syntynyt erityinen ihon- ja kauneudenhoidon tuotemerkki: IBSA Derma. Tieteellisen asiantuntijuuden, jatkuvan tutkimustyön, teknologisen kehityksen ja nykyaikaisen tuotantoprosessin ansiosta IBSA Dermasta on tullut yksi johtavista farmaseuttisista yrityksistä, jotka tuottavat hyaluronihappoa dermoesteettisiin käyttötarkoituksiin. Näillä laajoilla markkinolla IBSA Derma erottuu muista, koska sen hallinnassa on tuotteen koko elinkaari: raaka-aineiden tuottamisesta biofermentaation avulla siihen asti, että tuote on valmis käytettäväksi esitäytettyihin ruiskuihin pakattuna. Aliaxin®️ on kattava valikoima intradermaalisia täyteaineita, joiden sisältämä ultrapuhdas hyaluronihappo imeytyy helposti ihoon. Ei-invasiivinen, innovatiivinen hoitomuoto tuo luonnollista muotoa, nostetta ja kosteutta. Kasvojen jokainen alue tarvitsee omanlaistaan hoitoa. IBSA on kehittänyt neljä erilaista koostumusta, jotka hyödyntävät eri molekyylipainoja, joilla on tiettyjä viskoelastisia ominaisuuksia. Ne muodostavat laajan tuoteperheen, jolla voi hoitaa yhteensä 12:ta kasvojen eri osaa.

JUVÉDERM

Meillä on käytössä myös Juvéderm-täyteainetuoteperhe, joka on kasvojen hoitoon tarkoitettu täyteainesarja, jonka tuotteet sisältävät hyaluronihappoa. Juvéderm-tuotteet valmistaa Allergan, maailmanlaajuinen terveydenhoitoalan yritys, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä lääketieteellisten esteettisten hoitojen kehittämiseksi jo vuosikymmenien ajan. Juvéderm-sarja on CE-merkitty ja se on myös saanut yhdysvaltojen lääkeviranomaisen FDA:n hyväksynnän.

Sairaanhoitaja Anna Lahtinen

Milloin täyteainehoito ei onnistu? Jos sinulla on:

  • Akuutit/ei hoitotasapainossa olevat perussairaudet

  • Raskaus ja imetys 

  • Tietyt lääkitykset mm. käytössä oleva isoreritinoli-kuuri (kuurin päättymisestä pitää olla 6kk)

  • Flunssa tai muu hengitystieinfektio

  • Iho on vaurioitunut hoidettavalta alueelta (haava, mustelma, paha ihottuma yms.)

  • Alle 18 vuoden ikä

  • Herkkyydet ja allergiat hyaluronihapolle ja täyteaineille tai lidokaiinille.

  • Taipumus keloidiarpeutumiselle

 

Mikäli sinulla on todettu jokin sairaus, tai käytössäsi on lääkityksiä, varmistathan aina ennen hoitoa lääkäriltäsi hoidon sopivuuden sinulle.

Muuta huomioitavaa ennen täyteainehoitoa: 

Vältä 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen tulehduskipulääkkeitä kuten asetyylisalisyylihappoa tai ibuprofeiinia (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3 / kalaöljyvalmisteita, E-vitamiinia sekä luontaistuotteita. Nämä voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa. Jos sinulla on käytössä verta ohentava lääkitys niin mainitsethan asiasta hoitavalle sairaanhoitajalle. 

Mikäli hoidettavalle alueelle on aiemmin tehty esteettinen toimenpide tai laserhoito, niin varmistathan suoraan sairaanhoitajaltasi, koska sinulle on turvallista tehdä seuraava esteettinen toimenpide.

 

Erityisesti huulien ja suun alueelle tehtävät pistoshoidot voivat laukaista yskänrokon (herpes). Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut kasvojen alueella herpes, suosittelemme ennaltaehkäisevää herpeslääkitystä hoitopäivänä.

 

Huomioithan, että käytettävät tuotteet ja puuduteaineet sisältävät lidokaiinia, joka saattaa antaa positiivisen tuloksen dopingtesteissä.

Mitä täyteainehoidon aikana tapahtuu?

Konsultaatio 

Ennen täyteainehoitoa sairaanhoitaja käy potilaan kanssa läpi konsultaation joko erillisenä ajanvarauksena tai hoidon yhteydessä. Konsultaatiossa asiakkaan kanssa käydään läpi hänen toiveensa, katsotaan yhdessä lähtötilanne ja kartoitetaan asiakkaan terveydentilaa sekä käydään läpi hoitoprosessi. Konsultaation yhteydessä sairaanhoitaja kertoo myös hoidon mahdollisista riskeistä ja reaktioista sekä käy asiakkaan kanssa hoidon esteet ja jälkihoito-ohjeet läpi. Lopuksi asiakas allekirjoittaa esitietolomakkeen ja hoidettavasta alueesta otetaan valokuva.

 

Toimenpide

Täyteainehoidon alussa hoidettavan alueen iho puhdistetaan huolellisesti. Hoidettava alue voidaan myös pintapuuduttaa asiakkaan niin halutessa. Täyteaine injektoidaan ihoon pieninä määrinä erittäin ohuella neulalla, jonka jälkeen varmistetaan vielä hoidettua aluetta hieromalla, että täyteaine on tasaisesti kudoksessa. Toimenpiteen jälkeen otetaan hoidetusta alueesta valokuvat.

 

Hoidon jälkeen

Jokainen asiakas saa mukaansa kirjalliset jälkihoito-ohjeet, johon liimataan myös täyteainepaketista eränumerotarra ja tieto paljonko ainetta on pistetty. Täyteainehoidon jälkeen hoidetulla alueella saattaa esiintyä turvotusta, kihelmöintiä tai aristusta muutaman päivän ajan. Myös mustelmat ovat normaali jälkioire. Huulet ovat kokonaan parantuneet aikaisintaan kahden viikon kuluttua hoidosta.  

Kuinka kauan täyteaine pysyy kehossa?

Täyteaineet ovat lähtökohtaisesti pitkäkestoisia, mutta ajan kuluessa hyaluronihappo hajoaa kudoksissa ja käsitelty alue palaa ennalleen, jos täyteainehoitoa ei uusita. Huulissa täyteaine pysyy n. 3-18kk. Pysyvyyteen vaikuttaa yksilölliset seikat, kuten ikä, aineenvaihdunta ja elämäntavat. Usein ensikertalaiselle täyttö joudutaan uusimaan muutaman kuukauden kuluttua ensimmäisestä täytöstö, koska huulet saattavat olla niin kuivat, että ensimmäinen täyttö menee puhtaasti ihon kosteustasapainon korjaamiseen tai huulten tilavuutta tarvitsee saada kasvatettua maltillisesti ilman, että alueelle tulee kudosvaurioita tai ei-toivottuja "ankkahuulia".

Anchor 1
Muut injektoitavat hoidot

Ihoa voidaan hoitaa monella eri tavalla ja monipistoshoidot ovat yksi vaihtoehto. Valitsemalla yksilöllisesti oikean hoitomenetelmän, päästään loistavin tuloksiin ja saadaan ihon ongelmakohtia parannettua. Meillä Femina Beauty:ssa on käytössä lääkeyhtiö Ibsan tuotteet ja kaikki hoidot suorittaa sairaanhoitaja Anna Lahtinen. 

Viscoderm Skinkó-E mesoterapia

Mesoterapia on ensisijaisesti sarjahoitona annettava ihon laatuun vaikuttaava hoitokokonaisuus, joka vähentää ikääntymisen merkkejä, elvyttää ja uudistaa ihoa. Hoito tasoittaa pintaryppyjä, värivirheitä ja kostuttaa ihoa. Se myös parantaa ihon rakennetta ja joustavuutta edistämällä kollageenin tuotantoa. Skinkó-E Mesoterapia tehdään monipistoshoitona pistämällä hyödyllisiä aineita suoraan ihon sisään. Viscoderm Skinkó-E sisältää yli 50 ihoon vaikuttavaa osasta. Valmisteessa on muun muassa puhdasta ristiinsitomatonta hyaluronihappoa, vitamiineja, mineraaleja sekä aminohappoja.

 

Hoito soveltuu kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille asiakkaille. Tyypillisimmät hoidettavat alueet ovat silmän ja suun ympärys, mutta tuotteella voidaan hoitaa myös kasvoja kokonaisuutena, dekolteeta tai kämmenselkiä. Suosittelemme 3-4 hoitokertaa, 2-3 viikon välein. Hoidon voi uusia n. 6-12kk välein.

Viscoderm Hydrobooster

Viscoderm Hydrobooster on esteettinen hoito, joka on suunniteltu nuorentamaan ihoa ja torjumaan ikääntymisen merkkejä. Tämä innovatiivinen aine, joka koostuu ristiinsitomattomasta hyaluronihaposta, tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan ihon elinvoiman ja kosteuden palauttamiseen.

 

Viscoderm Hydroboosterin tärkein ominaisuus on sen kyky parantaa ihon luonnollista kosteustasoa. Injektoimalla tätä hyaluronihappopohjaista geeliä ihon pintakerroksiin se luo kosteuttavan ja elvyttävän vaikutuksen. Tämä ei ainoastaan vähennä nk. ilmeryppyjen, eli hienojen juonteiden ja ryppyjen näkymistä, vaan myös parantaa ihon rakennetta ja joustavuutta. Tuote sopii myös erinomaisesti esimerkiksi neurostimulaattorin hoidon (Botox) jälkeen pistettäväksi jolloin jo olemassa olevat juonteet saadaan hävitettyä.

 

Se, mikä erottaa Viscoderm Hydroboosterin muista, ovat sen biorevitalisoivat ominaisuudet. Se stimuloi kollageenin ja elastiinin tuotantoa hoidetulla alueella, mikä auttaa ihoa saamaan takaisin nuorekkaan kiinteyden ja täyteläisyyden ajan myötä. 

 

Suosittelemme kahta hoitokertaa kahden kuukauden välein. Hoidon voi tarvittaessa uusia 6-12 kk välein.

Profhilo®

Profhilo on vallankumouksellinen injektoitava hoito, joka on saavuttanut suosiota viime vuosina ainutlaatuisesta lähestymistavastaan ihon kunnon parantamiseen ja sitä kautta nuorekkaan ulkonäön saamiseen. Toisin kuin perinteiset ihon täyteaineet, Profhilo ei lisää volyymia tai muotoa tietyille kasvojen alueille. Sen sijaan se keskittyy ihon yleiseen kosteutukseen ja kimmoisuuteen.

Tuote injektoidaan lääkeyhtiö Ibsan kehittämällä ainutlaatuisen bap-tekniikalla, joka vähentää kipua ja tarvittavien hoitokertojen lukumäärää, tehden siitä täydellisen lounastunnilla toteutettavan kokonaisvaltaisen kasvohoidon.

Profhilo on tuote, joka pysyy kudoksissa noin neljä viikkoa. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Stimulaatio johtaa huomattaviin parannuksiin kudoksessa. Siksi ei voi sanoa, että Profhilo on pelkästään ihon vahvistaja. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.

Profhilo takaa erinomaiset tulokset joko itsenäisenä hoitona tai käytettynä rinnakkain muiden tarjolla olevien esteettisten hoitojen kanssa. Profhiloa ei turhaan kehuta tämän  päivän tehokkaimmaksi kasvohoidoksi.

 

Suosittelemme kahta hoitokertaa kuukauden välein ja hoidon voi tarvittaessa uusia 6-12kk kuluttua.

  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page