Permanent Lip Makeup

Kestopigmentointi  

Permanent makeup

Femina-logo-BLACK.png

Palveluihimme kuuluu: 

3D-karvatekniikka  x €

Shadow-tekniikka €

Eyeliner: tyven täyttö x € 

Eyeliner: tyven täyttö + liner x €

Eyeliner: tyven täyttö + liner + häivytys x €

Huulet: rajaus + häivytys x €

Huulet: kokovärjäys x €

Mikä on kestopigmentointi? 

Kestopigmentoinnit eli kestomeikit tehdään hoitoon tarkoitetulla pigmentointikoneella, jonka avulla ihoon viedään pigmentointiin tarkoitettua väripigmenttiä. Kestopigmentointi on ikään kuin kestomeikkaus. Siinä joko kulmat, huulet tai silmien rajaukset piirretään ihoon tatuointikonetta muistuttavalla kynämäisellä laitteella.

 

Itse toimenpide vastaa hieman tatuointia. Pigmentointi ei kuitenkaan ole tatuointi: erona on, että tatuointiväri viedään ihon verinahkaan, jossa se koteloituu ja ajan myötä myös hieman leviää. Pigmentointivärinä käytetty mineraaliväri taas viedään ihon uloimpaan, uusiutuvaan kerrokseen. Näin ollen se ei ole tatuoinnin tapaan ikuinen, vaan kuluu iholta 1–5 vuodessa ja pysyy koko tuon ajan tarkkarajaisena. Pigmentin pysyvyys riippuu paljon omasta ihotyypistäsi, jälkihoidosta sekä käytetystä kestopigmentointitekniikasta. 

 

Käyttämämme pigmentit ovat luonnollisia, eivätkä ne ole haitallisia iholle.

Kulmakarvojen kestopigmentointi

Kestopigmentoidut kulmat mahdollistavat asiakkaalle yhdenmukaiset, kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Verrattuna microblading-kulmiin, kestopigmentoinnissa pigmentti laitetaan syvemmälle ihoon, jolloin väri jää ihoon kestävämmin. 

 

Kulmakarvoja pigmentoitaessa voidaan valita kahden eri tekniikan väliltä – toki näiden yhdistäminenkin onnistuu. Olennaisin ero tekniikoiden välillä on, haetaanko luonnollisempaa vai meikatumpaa lopputulosta.

3D- VS. SHADOW-TEKNIIKKA

3D-tekniikalla tehdään luonnollisen ja aidon näköiset kulmat, jotka piirretään karva kerrallaan. Suosittelemme 3D-tekniikkaa, jos omista kulmista puuttuu karvoja tai halutaan kolmiulotteiset, luonnolliset kulmat.

 

Shadow-tekniikalla koko kulma väritetään pyörivin liikkein ja lopputulos on 3D:tä vahvempi, meikatun intensiivinen. Shadow-tekniikkaa käytettäessä pyritään mukailemaan omia karvoja mahdollisuuksien mukaan. Shadow-tekniikalla tehdyt kulmat pysyvät kauemmin kuin 3D:llä tehdyt, minkä vuoksi moni päätyy Shadow-tekniikkaan.

TOIMENPITEEN KULKU

Kulmakarvojen kestopigmentointi sisältää seuraavat kohdat: muotoilu, itse toimenpide ja jälkihoito.

 

Muotoilu

Muotoilun aikana käytämme erikoistyökaluja, joilla mittaamme sinulle symmetriset, kasvojesi muodolle sopivat kulmat. Piirrämme kulmakynällä uusien kulmiesi ääriviivat. Kun olet nähnyt ja hyväksynyt piirtämämme muodon, täytämme ääriviivojen sisältä alueen pigmentillä, joka sopii ihosi ja hiustesi väriin parhaiten. Varmistamme alusta saakka, että tulevat kulmasi on juuri sinun toiveesi mukaiset, ja tekijä muokkaa ääriviivoja, kunnes olet tyytyväinen muotoon. Ääriviivoja ei siis tehdä pigmentillä ja ne pyyhitään kokonaan pois, jotta kulmista saadaan mahdollisimman luonnollisen näköiset.

 

Toimenpide

Kulmakarvojen kestopigmentoimiseen käytämme pigmentointikonetta. Aluksi pintapuudutamme ihoalueen, jotta toimenpide on mahdollisimman kivuton. Pigmentointikone viiltää ihon pintakerroksen ja työntää pigmentin ihoon.

Jälkihoito

Saat hoitolasta mukaasi jälkihoitolapun, mutta alla on hoito-ohje lyhyesti:

  • Kulmia ei saa kastella tai meikata 24 tuntiin.

  • Vältä aurinkoa, saunomista, uimista ja alueen meikkaamista viikko.

  • Vältä hikijumppaa 5 päivää.

  • Älä revi kulmiin muodostuvaa rupea ja hilseilyä. Varo myös rasvatessa, ettet hiero rupea irti. Rupi suojaa arpea.

  • Voit pestä hiuksiasi normaalisti, mutta pyri olla kastelematta kulmia 2–3 ensimmäistä päivää. Tämän jälkeen ei haittaa, jos kulmille menee hiustenpesun yhteydessä vettä.

Eyeliner-kestopigmentointi

Eyeliner-kestopigmentointi eli silmien kestorajaus tehdään pigmentointikoneella, jolla ripsirajaan muotoillaan kaunis, asiakkaan silmään sopiva kestorajaus. Monia mietityttää yläluomen kestopigmentointi, kun pelätään neulaa ja kipua. Pigmentointi on tarkoitus olla kivuton toimenpide, mutta toki se tuntuu jonkin verran. Luomet puudutetaan etukäteen ja puudutetta voidaan tarpeen mukaan lisätä myös hoidon aikana. 

 

Ennen kuin luomia aletaan pigmentoida, suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa viivan paksuus ja muoto. Esimerkiksi oikeanlaisella yläluomen pigmentoinnilla voidaan luoda kuvaa isommista silmistä. Pigmentointeja ei koskaan tehdä limakalvoille. Suosittelemme yleensä kevyttä rajaa ripsien tyveen, ihon pintaan. Liian syvälle tehty pigmentointi voi muuttua siniseksi. Kestopigmentoinnissa käytetään yleensä mustaa tai ruskeaa väriä.

 

Pysyvän lopputuloksen näkee vasta, kun iho on kokonan parantunut. Väriä voi lähteä ensimmäisen käynnin jälkeen, jonka vuoksi teemme tarvittaessa vahvistuskäsittelyn noin kahdeksan viikon kuluttua.

Huulien kestopigmentointi

Huulien kestopigmentointi eli huulien kestomeikki tehdään pigmentointikoneella, jossa huulten rajoja ja huulia työstetään ns. ”värittämällä”. Yleensä huulien kestopigmentoinnissa keskitytään huulten rajoihin, joita häivytetään rajojen sisäpuolelle kevyesti ”värittämällä”, jolloin pystytään luomaan kaunis ja huoliteltu lopputulos. Lopputulos on meikkimäinen ja kestää huulissa 2–3 vuotta. Huulista voidaan asiakkaan toiveiden mukaan tehdä luonnollisen hienostuneet, näyttävät ja meikkimäiset tai mitä vain näiden väliltä. 

Huulten pigmentoinnissa on kolme eri vaihtoa.

RAJAUS

Rajauksessa tarkennetaan huulen rajaa. Tämä nopeuttaa meikkaamista, jos käyttää paljon huulipunaa tai huulien rajat ovat iän myötä himmenneet.

RAJAUS JA HÄIVYTYS

Selkeän rajauksen lisäksi pigmenttiä liukuväritetään huulten sisälle päin. Tällöin raja ei ole yhtä tarkka kuin pelkässä rajauksessa, eikä huulten väri yhtä vahva kuin täytössä.

TÄYTTÖ

Tässä vaihtoehdossa huulet värjätään pigmentillä kokonaan.

  • Femina Beauty
  • Femina Beauty