top of page
Dermalogica-kasvohoidot.jpg

Kasvohoidot

Palveluihimme kuuluu: 

FaceFit – 20 €

ProSkin 30 – 65 €

ProSkin 60 – 95 €

ProBright  – 75 € 

Pro Power Peel 30 – 95 €

Pro Power Peel 60 – 145 €

Femina-logo-new.png
Suomenkosmetologienyhdistys_tahtitunnus_violetti.png
Meille kelpaa vain paras – Dermalogica-tuotesarja

Koska haluamme asiakkaillemme vain parasta, luonteva valintamme on Dermalogica-tuotesarja. Olemme käyttäneet Dermalogican tuotteita yli kolme vuotta ja kokemukseemme nojaten tiedämme niiden olevan paras valinta iholle.

Käytämme Dermalogican ammattituotteita kasvohoidoissa, ja voit ostaa itsellesi tuotteita suoraan meiltä. Olemme Dermalogican virallinen kumppani ja toimimme tuotteiden jälleenmyyjinä.

Miksi Dermalogica?

Dermalogican tuotteet eivät ole testattu eläinkokeilla, PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) ja Leaping Bunny myöntämä.

Kaikki tuotteet ovat sertifioitu vegaaneiksi (paitsi 3 tuotetta).

Dermalogican tuotteet ovat olleet puhtaita vuodesta 1986 lähtien. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia värejä ja tuoksuja, mineraaliöljyä, lanoliinia, S.D. alkoholia, parabeeneja (paitsi 1 tuote) tai mikromuoveja.

Vuoden 2020 loppuun mennessä 90% pakkauksista on kierrätettäviä tai biohajoavia. Suuri osa pakkauksista on jo kierrätettäviä tai biohajoavia.

Kaikki paperit ja kartongit, joita käytämme ovat FSC-sertifioituja.

Millaisia kasvohoitoja tarjoamme?

Dermalogica-kasvohoidot räätälöidään aina täysin ihosi tarpeisiin riippumatta siitä, haluatko nopean täsmähoidon tai kokonaisvaltaisen kasvohoidon.

FACEFIT – täsmähoito tarpeen mukaan

Facefit on tehokas pikahoito, jossa käytetään innovatiivisia ihonhoitotuotteita. Ideaalinen eri­tyis­ti­lai­suuk­siin, ihonhoitorutiinisi tueksi eri vuodenaikoina tai pieneen hemmotteluun.

Esimerkiksi:

  • silmänympärysihon pikaliftaus

  • kirkastava kuorinta

  • pikakosteutus

  • suunympärysihon tehohoito

PROSKIN 30/60 – aina sinulle suunniteltu

Eikö olisi helppoa, jos sinun ei tarvitsisi miettiä, mikä kasvohoito sopii sinulle parhaiten? Jätä arviointi meille! Tarjoamme erilaisen hoidon joka kerta, ihosi senhetkisen tarpeen mukaan.

ProSkin-hoidot ovat yksilöityjä, kokonaisvaltaisia kasvohoitoja, joissa käytetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja -tekniikoita. ProSkin on kaikenkattava, erittäin rentouttava kasvohoito, joka tekee kasvojesi ihon taas hehkuvaksi ja terveen näköiseksi. Hoidossa käytettävät laitteet ja menetelmät määräytyvät ihosi mukaan, parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Hoidon alussa keskustelemme yhdessä ihostasi sekä kartoitetaan ihon kunto (face mapping) ja tarpeet. Näiden perusteella suunnittelemme hoidon. Sinä valitset vain hoidon sopivan keston. Hoidot ovat joko 30 min tai 60 min. Kokonaisaikaan lisätään vielä 15 min alkukartoitus.

 

PROBRIGHT – kasvojen kirkastaja

 

Vallankumouksellinen ProBright-hoito parantaa C-vitamiinin imeytymistä ihoon, mikä korjaa ihon sävyä ja paljastaa kirkkaamman, sileämmän ihon. ProBright-hoidossa

  • kirkastetaan iho kemiallisella kuorinnalla

  • imeytetään laitteella BioLumin -C Pro -seerumi

  • sekä tehostetaan seerumin imeytymistä bioaktiivisella naamiolla.

ProBright on täydellinen ihon buustaus – jo yhden hoidon jälkeen ihosi on huomattavasti kirkkaampi ja sileämpi! ProBright tehdään ProSkin 30 -kasvohoidon jälkeen.

PRO POWER PEEL 30/60 – kemiallinen kuorinta

Äärimmäisen tehokas ja kattava kemiallinen kuorintahoito, joka toteutetaan aina yksilöllisesti. Hoidossa yhdistämme Dermalogican kaikkein tehokkaimman kuorinnan edistyneisiin hoitotekniikoihin, joilla hoidamme kattavasti ihosi jatkuvasti muuttuvia tarpeita. 

ProSkin 30/60
Dermalogica-logo.png
Face+Mapping+Logo.png
Logo+ProSkin+30.png
Logo+ProSkin+60.png
Dermalogica-kasvohoito-1.jpg
Dermalogica-kasvohoito-miehille.jpg
  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page