top of page

Koulutukset

Femina Academy-logo.png

Femina Academy on osa Femina Beauty Oy:ta. Femina Academy tarjoaa koulutuksia terveydenhuollon sekä kauneudenalan ammattilaisille. Riippuen tarjottavasta koulutuksesta, kouluttajina toimii sairaanhoitaja, SKY-kosmetologi tai muu kauneudenhoitoalan ammattilainen.

Koulutuksia järjestetään ympäri vuoden ja koulutukseen otetaan aina kerrallaan 1-2 henkilöä. Haluamme tarjota ensiluokkaista sekä henkilökohtaista koulutusta. Jos haluat ilmoittautua koulutukseen, niin täytä alla oleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä. Maksuvaihtoehtoina on myös osamaksu Resurs Bankin kautta.

Koulutustarjonta

MIKRONEULAUS

Femina Academyn mikroneulauskoulutuksessa pääset syventymään mesoterapiaan Korealaisen Evie brändin Stayve tuotteilla. Koulutus tarjoaa sinulle kattavan tietopohjan mikroneulauksessa käytettäviin ammattilaistuotteisiin ja hoidon turvalliseen toteuttamiseen. Koulutus on tarkoitettu ammattilaisille (kosmetologit ja terveydenhuollon ammattilaiset), jotka omaavat jo tietopohjan ihmisen fysiologiasta ja anatomiasta, vaikkakin asioita palautellaan mieleen myös koulutuksen aikana.

 

Korealainen ihonhoito on ollut nousussa jo vuosia, ja nyt sinulla on mahdollisuus tutustua Stayve-tuotteilla tehtyyn mesoterapiaan. Femina Beauty Oy on Suomen ainoa Stayve tuotteiden maahantuoja ja jälleenmyyjä, ja koulutuksen käytyäsi voit toimia hoitolassasi virallisena Stayve edustaja. Stayve tuotteet saat helposti tilattua Femina Beauty Oy:n verkkosivuilta.

 

Mikroneulauskoulutukseen sisältyy Dr Pen ammattikäyttöön tarkoitettu mikroneulauskynä + kaksi erilaista neulainta + Booster Kit (8ml x 12). Koulutus sisältää myös kirjallisen opetusmateriaalin (esitietolomakepohjan & kotihoito-ohjeet), diplomin ja merkin Stayve edustajana toimimisesta. Koulutus pidetään Femina Beauty & Laser klinikalla Helsingissä Aurinkolahdessa, ja päivän pituus on 4-5h.

 

Hinta 590€ +alv

BB GLOW HOITO

BB Glow koulutus syventää osaamistasi Korealaiseen kauneudenhoitoon mesoterapian keinoin. BB Glow hoito on Koreassa kehitetty mesoterapiamuoto, jossa nanoneulalla tehtävä mikroneulaus yhdistetään BB-seerumiin. Evie brändin Stayve sarjan BB Glow tuotteet ovat saavuttaneet suosiota ympäri maailmaa.

 

Ennen BB Glow koulutusta sinulla on oltava tarvittavasti tietämystä mikroneulauksesta. Mikäli olet kiinnostunut BB Glow hoitokoulutuksesta etkä ole vielä kokenut mesoterapian ja mikroneulauksen ammattilainen, kannattaa tutustua Mikroneulaus + BB Glow koulutukseemme jossa saat molemmat koulutukset pakettina.

Koulutukseen on valittavana kaksi erilaista aloituspakkausta, ja siihen kuuluu aina kirjallinen opetusmateriaali (esitietolomakepohjan & kotihoito-ohjeet), diplomi sekä merkki Stayve edustajana toimimisesta.

 

Vaihtoehto 1:  Dr. Pen mikroneulauskynä ammattikäyttöön +2kpl nano neulaa + Booster Kit (8ml x 12) + BB Glow Kit (8ml x 12)  

Hinta 690€ +alv

Vaihtoehto 2: Booster Kit (8ml x 12) + BB Glow Kit (8ml x 12)

Hinta 550€ +alv. Mikäli valitset tämän paketin, on sinulla oltava mikroneulauskynä, jolla voit toteuttaa nanoneulausta. Otathan oman mikroneulauskynän ja nanopään mukaan koulutukseen. Koulutus tapahtuu Femina Beauty & Laser klinikalla Helsingissä Aurinkolahdessa, ja päivän pituus on 4-5h

 

Femina Beauty Oy on Suomen ainoa maahantuoja ja jälleenmyyjä Evien BB Glow tuotteille. Koulutuksen suoritettuasi voit hoitolassasi toimia virallisena Stayve edustajana.

MIKRONEULAUS + BB GLOW

Mikroneulaus + BB Glow koulutuspaketilla syvennyt toden teolla mesoterapiaan korealaisen Evie brändin Stayve tuotteilla. Koulutus sopii kosmetologeille ja terveydenhuollon ammattilaisille, jotka omaavat käsityksen ihon anatomiasta ja fysiologiasta, ja haluavat paneutua mikroneulaukseen ja BB Glow hoitoon samanaikaisesti. Koulutuksessa käydään läpi mikroneulauksen turvallinen toteuttaminen, ja saat tarvittavan tiedon ammattilaiskäyttöön tarkoitetuista tuotteista. Lisäksi syvennytään korealaiseen BB Glow hoitoon. Suoritettuasi koulutuksen voit toimia Stayve edustajana hoitolassasi ja saat tuotteet tilattua kätevästi Suomen ainoalta maahantuojalta ja jälleenmyyjältä Femina Beauty Oy:ltä.

Koulutus sisältää kattavan aloituspaketin:

Dr. Pen ammattilaiskäyttöön suunniteltu mikroneulauslaite + 4 neulainta + Booster Kit (8ml + 12) sekä BB

Glow Kit (8ml x 12). Lisäksi koulutukseen sisältyy kirjallinen opetusmateriaali, diplomi ja merkki Stayve edustajana toimimisesta.

Koulutus pidetään kahtena eri päivänä 4-5 h /päivä. Koulutus tapahtuu Femina Beauty & Laser klinikalla Helsingissä Aurinkolahdessa.

Hinta 950€ +alv.

LASERHOITAJAN KOULUTUS (DIODILASER KARVANPOISTO)

Oletko terveydenhuollon ammattilainen, joka haluaisi laajentaa sekä kehittää osaamistaan kauneudenhoidon puolelle? Olemme Suomen ainoa laserkoulutuksen kouluttaja, joka kouluttaa vain terveydenhuollon ammattilaisia. Koulutuksessa pääset perehtymään perusteellisesti laserhoitojen teoriaan sekä käytännön harjoitteluun. Koulutuksen kesto on yhteensä 8 tuntia sekä jatkokoulutus 4 tuntia, joka varataan 3-4 viikon päähän ensimmäisestä koulutuspäivästä. Jatkokoulutus kuuluu hintaan. Laserkoulutuksen laite on diodilaser. Koulutus pidetään Femina Beauty & Laser klinikalla Helsingissä, Aurinkolahdessa. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen sekä teoriamateriaalin itsellesi. 

Hinta 1399€ + alv.

  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page