top of page
  • Femina Beauty & Laser

Femina avaa uuden kauneusklinikan Tampereelle!

Big News! Olemme suunnitelleet uuden klinikan avaamista hyvin pitkään ja päätimme yhdessä, että vuosi 2024 on se vuosi, kun Femina laajenee. Pohdimme myös pitkään, että mihin haluaemme laajentaa ja päädyimme lopuksi siihen, että avaamme uuden kauneusklinikan Tampereelle. Tämä on super jännittävä askel eteenpäin, sillä meidän visio on aina ollut tehdä jotain suurta ja merkittävää.


Femina Beauty Oy laajentaa toimintaansa Tampereelle ja avaa uuden kauneusklinikan: Femina Aesthethic & Laser.

Olemme äärimmäisen innoissamme uuden kauneusklinikkamme avaamisesta Tampereelle ja avaamme ovet 1.3.2024! Iiik, we are excited! Tampereen kauneusklinikan nimeksi tulee Femina Aesthetic and Laser, sillä tulemme keskittymään täysin esteettiseen puoleen. Palveluihimme tulee kuulumaan laser palvelut kuten laser karvanpoisto diodilaserilla sekä Carbon Laser Peel (aka Hollywood Laser Peel). Lisäksi klinikassa on säännöllisesti lääkäripäivät, jolloin erikoislääkärimme, Olga Lensu, tulee tekemään asiakkaille esimerkiksi luomen poistoa kylmälaserilla tai bruksismin hoitoa botuliinilla. Klinikalla tulee olemaan myös sairaanhoitajan palveluita kuten esteettiset täyteainehoidot sekä botuliinihoidot. Tulemme myös tarjoamaan Feminan omia hoitoja kuten korealaiset mikroneulaushoidot ja BB Glow hoidot.


Femina Aesthethic & Laser logo.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, jota he ansaitsevat.

Tavoitteenamme on luoda ympäristö, jossa jokainen asiakas tuntee olonsa tervetulleeksi ja rentoutuneeksi. Henkilökuntamme koostuu ammattitaitoisista ja koulutetuista asiantuntijoista, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan parasta mahdollista hoitoa. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas saa yksilöllistä ja personoitua palvelua, joka vastaa heidän tarpeitaan. Nähdään Tampereella osoitteessa Tampellan esplanadi 15! 😍

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page