top of page
  • Femina Beauty & Laser

Suomen ensimmäinen anti-akne tyynyliina — CLARO®

Päivitetty: 27. elok. 2023

CLARO® Anti-Akne Tyynyliina on Suomen ensimmäinen tyynyliina, joka on käsitelty hopealla. SILVADUR™ -patentoitu antibakteerinen hopeaioniteknologia tuhoaa jopa 99,7% aknea aiheuttavista bakteereista. CLARO® on Femina Beauty Oy:n kehittämä ja suunnittelema tuote.


CLARO Anti-Akne Tyynyliina logo
CLARO® Anti-Akne Tyynyliina logo

Silkkiä on aina pidetty ylellisyyden ja eleganssin symbolina, ja syystäkin. Sen upea tekstuurin, luonnollisen kiillon ja poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta se on arvostettu kuitu ylellisten tekstiilien maailmassa. Kun kyse on vuodevaatteista tai vaatteista, silkki erottuu ylivertaisena valintana monien mukavuutta ja ihonhoitoa edistävien etujensa ansiosta.


Olemme innoissamme tästä innovatiivisesta tuotteesta, joka yhdistää silkille ominaiset ylelliset ominaisuudet kohdennettuihin ihonhoito hyötyihin. CLARO® Anti-Akne Tyynyliina on valmistettu huolellisesti 6A, 22-Momme 100% mulperisilkistä ja se on suunniteltu tuottamaan poikkeuksellisia tuloksia akne taipuvaiselle iholle SILVADUR™ hopeakäsittelyn johdosta. Tuotteemme on OEKO-TEX® sertifioitu, eli vastuullisuus ja kestävyys on otettu huomioon anti-akne tyynyliinamme tuotannossa. -Tajzan Sharif, Femina Beauty & Laser, toimitusjohtaja

CLARO® Anti-Akne tyynyliina on käsitelty hopealla ja on ensimmäinen laatuaan Suomessa. SILVADUR™ hopeaioniteknologia tuhoaa jopa 99,7% aknea aiheuttavia bakteereja ja muita iho-ongelmia aiheuttavia bakteereja. Tuote on niin turvallinen, että sitä voi käyttää raskaana olevat sekä lapset. Lisäksi CLARO® tyynyliinat ovat ekologisia, sillä se vähentää pesujen määrää. SILVADUR™ teknologiansa vuoksi, tyynyliinaa voi pestä 10-14 päivän välein ilman epämiellyttäviä hajuja tai baketeeriongelmaa, sillä hopeaioniteknologia tuhoaa ne.


CLARO® omaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka erottavat sen muista tyynyliinoista. Mulperisilkin sileä pinta vähentää esim. kitkaa, vähentää yöllisten ryppyjen muodostumista ja vähentää huomattavasti hiusten katkeilua. Tämä hellävarainen vuorovaikutus ihon ja hiusten kanssa auttaa säilyttämään niiden terveyden ja elinvoiman.


CLARO Anti-Akne Tyynyliina
CLARO Anti-Akne Tyynyliina

Klinikkamme on tunnettu siitä, että meiltä löytyy Anti-Akne Expert -hoitoja. Suurinosa asiakkaistamme kärsivät aknesta tai aknearvista, jonka vuoksi olemme kahden vuoden aikana kehittäneet hoitojamme vastaamaan tarpeita. Lisäksi tarjoamme asiakkaillamme tuotteita, jotka ovat nimenomaan suunniteltu taistelemaan aknea vastaan. Asiakkaamme saavat erittäin hyviä tuloksia hoidoistamme sekä kotihoito-ohjeista. CLARO® Anti-Akne Tyynyliina oli luonnollisesti jatkumo tälle. -Sharif

Ylellisen tuntumansa lisäksi CLARO® omaa myös kosteutta siirtävät ominaisuudet. Se ei ime kosteutta itseensä, pitäen ihon puhtaana koko yön ajan sekä ehkäisten liiallista rasvaisuutta. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen niille, joilla on taipumusta akneen, sillä CLARO® auttaa säätämään talineritystä ja vähentää tukkeutuneiden ihohuokosten esiintymistä, johtaen ajan myötä kirkkaampaan ja terveeseen ihoon. Lisäksi CLARO® on hypoallergeeninen ja pölypunkkeja hylkivä, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan allergioista tai herkkyyksistä kärsiville henkilöille.


CLARO® säätelee myös lämpötilaa ja sen ominaisuudet tarjoavat miellyttävän ympäristön nukkua ympäri vuoden, pitäen sinut viileänä kesällä ja mukavan lämpimänä talvella. Siispä, sesongista riippumatta, Anti-Akne Tyynyliinamme on miellyttävä ihoa vasten.


CLARO® Anti-Akne Tyynyliinat tulevat myyntiin 1.8.2023 ja niitä voi ostaa verkkokaupasta (www.feminashop.fi) tai noutaa klinikastamme, Helsingin Aurinkolahdesta. Koe ero itse CLARO® Anti-Akne tyynyliinojen kanssa. Kohota unenlaatuasi, helli ihoasi ja koe muutos kohti terveempää ja kirkkaampaa ihoa meidän tuellamme!


Lisätietoja

Tajzan Sharif

toimitusjohtaja

info@feminabeauty.fi


740 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page