top of page
  • Femina Beauty & Laser

Vihaan vaihtaa vuodevaatteita!

Mikään ei tunnu niin raskaalta, kun vaihtaa koko perheen vuodevaatteet; vaihtaa uudet lakanat tilalle, pestä likaiset lakanat ja sen jälkeen viikata ne vielä kaappiin. Ja tätä pitäisi tehdä ainakin viikon välein, jotta säästytään bakteereilta ja pöpöiltä. Totuus kuitenkin on se, että moni meistä vaihtaa lakanoita kahden tai jopa neljän viikon välein. Koska, kuka oikeasti jaksaa koko ajan tuota vaihtorumbaa?


Tiesitkö, että vuodelakanoissa on kolmen päivän jälkeen enemmän bakteereita kuin vessanpöntössä? Ja jos vaihdat esimerkiksi tyynyliinasi kahden viikon välein, niin siinä on yli 300 kertaa enemmän bakteereita kuin vesihanassa (lähde Amerisleep). Hullua, eikö? Puhumattakaan siitä kamalasta hajusta, jotka tulevat vuodevaatteista ihan muutaman päivän jälkeen lakanoiden vaihdosta. Tämä on pahin.


Vuosi sitten tutustuimme ensimmäistä kertaa hopeakäsiteltyihin tyynyliinoihin ja lähdimme tutkimaan enemmän, miten tyynyliinat voivat estää bakteerien leviämisen sekä rauhoittaa aknea jopa kahdessa viikossa. Inspiroituneena sekä vakuuttuneina siitä, että Suomi tarvitsee myös näitä, päätimme kehittää antibakteerisen tyynyliinan. Näin syntyi CLARO® Anti-Akne Tyynyliina. CLARO® on Suomen ensimmäinen tyynyliina, joka on käsitelty hopealla. SILVADUR™ -patentoitu antibakteerinen hopeaioniteknologia tuhoaa jopa 99,7% aknea aiheuttavista bakteereista. Antibakteerista hopeaa on käytetty vuosia estämään bakteerin leviämisen sekä pahojen hajujen muodostumisen.


Alkaako kuulostaa siltä, että me laiskat, jotka eivät jaksa vaihtaa lakanoita vähintään viikon välein, saavat nyt oikeasti ottaa lungisti? CLARO® vuodevaatteita voi huoletta vaihtaa kahden viikon välein, sillä hopeakäsittelynsä ansiosta bakteerit tuhoutuvat lähes täysin. Ja mikä parasta, sano hyvästit pahoille hajuille!


Miten monta pesukertaa CLARO® :ssa olevat hopeaionit kestävät? Jos peset CLARO® tyynyliinaa ohjeiden mukaisesti kahden viikon välein, niin tyynyliinassa olevat hopeaionit säilyvät tyynyliinassa lähes täysin yli 50 pesukerran jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että yli 2 vuoden jälkeen tyynyliinassa on hopeaioneja yli 99%. Ekologista, eikö? Sen lisäksi, että sinä saat nauttia puhtaasta antibakteerisesta tyynyliinasta, säästät myös luontoa.


CLARO® Anti-Akne Tyynyliina

Sekä CLARO® että SILVADUR™ hopeaioniteknologia on Oeko-Tex® sertifioitu. Näin ollen CLARO® tuotteissa ei ole ihmisille vaarallisia kemikaaleja eikä haittoja terveydelle. Lisäksi jokaisessa CLARO® tuotteen etiketissä on QR-koodi, joka vie Oeko-Tex® ylläpitämälle sivustolle, josta näkee, että sertifikaatti on aito ja siten saanut turvallisuushyväksynnän Euroopassa.


Käytämme CLARO® tuotteissa SILVADUR™ -patentoitua hopeaioniteknologiaa.


SILVADUR™ -teknologian sertifikaatit:


• bluesign® hyväksytty

• Oeko-Tex® sertifioitu

• EU Biocidal Products Regulation (BPR) -ilmoitettu sekä hyväksytty

• EU REACH hyväksytty

• U.S. Environmental Protection Agency (EPA) -rekisteröity



Ps. Olemme tämän vuoden sisällä lanseeramassa myös antibakteeriset vuodevaatteet koko perheelle. Stay tuned!


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


  • Femina Beauty
  • Femina Beauty
bottom of page